Over INDUSTRIAL ES

De Missie

De werkgever en de werknemer bij elkaars ontwikkelingswensen laten passen. 

De mens en de omzetting van zijn werkervaringen achter het CV is belangrijker dan de ooit behaalde  MBO of  HBO opleiding! En bij de cultuur van het bedrijf passen, wat gevormd is door mensen! Bedrijven die succesvol zijn, weten dit en sturen het dynamische mensenproces door mee-innoveren met alle ontwikkelingen, dus ook door mensen met talenten te zien  achter hun  CV.

Goede medewerkers ontwikkelen en scherp (be)houden was altijd al essentieel, tegenwoordig is het de kwaliteit van de instroom verbeteren het verschil wat bepalend is, vooral in Nederland.

En net zo cruciaal: Hoe krijgt u de latent geïnteresseerde, nieuwe medewerkers in uw bedrijf? Wat is uw interne bedrijfspropositie en hoe trots is de motivatie van uw  medewerkeders. Wie is de  juiste mens voor de volgende bedrijfststappen?
Wat zijn uw wensen en talenten die juiste motivatie behoeften  van uw volgende werknemer?. Een neus voor innovatie? Doorzettingsvermogen? Ondernemersbloed, scherp in sales? Zijn dat de onderscheidende kwaliteiten?

En bij wie vindt u die? Simpelweg functie-profielen matchen met cv’s werkt niet.Het beste CV is zelden de juiste medewerker. Om de juiste persoon voor de juiste baan te vinden is het van belang te weten wie de mens is achter het cv. En de kandidaten  laten weten dat uw propositie ook uw bedrijfscultuur is.

 Alleen dan krijgt u iemand met de juiste attitude, iemand die past binnen uw bedrijfscultuur.

Graag zet ik mij in om de juiste kandidaat te vinden voor uw bedrijf. Ik heb meer dan 25 jaar gewerkt in internationale en nationale technische en leidinggevende sales functies .O.a bij Stork, Econosto, REHAU. Uiteraard heb ik de kennis en ervaring in de Headhunting Executive Search , Werving & Selectie en detachering bij Manpower Professional en de TMC group van technische en commercieel technische tot internationale commercieel technische sales en management functies op MT en directie niveau. Hierdoor heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd, met name op industrieel technisch, service en sales gebied.

Mijn kennis en netwerkgebieden zijn:

- Mechanische Productie industrie
- Installatiebranche
- Offshore
- (Renewable) Energy
- High Tech en semiconductor
- kapitaal Goederen
- Industrieel Facility Management
- Business Real Estate
- Dutch Export

Mijn kracht is om van een bedrijfs-personele en management behoefte de oplossing te maken. Waar je energie in stopt komt het uiteindelijk altijd weer terug.

Aandacht, luisteren, omzetten, doorzien, de werkelijke behoefte vaststellen, snel handelen en wederzijds afspraken nakomen is waar ik voor sta!

Werving & Selectie ,executive Search.. Gun uzelf een professional die past

In mijn intake kom ik snel tot de kern; ik versta het vak en doorgrond mensen snel. Wat past wel en wat niet? Waar hecht u aan? Is er een gap in de profielen of uw team die u tot nu toe gebruikt? Komt u als werkgeverpropositie goed en onderscheidend uit de verf? Waarin is de functie en uw bedrijf onderscheidend en uitdagend?

Op zoek naar kandidaten: database-search, online adverteren (eventueel ook print), actief op web communities en onze relatie netwerken.

Ik spreek alle kandidaten uitgebreid om die kandidaten voor te stellen die passen. U wilt kandidaten vooraf op gewenste waarde geschat hebben. Ik toets de wensen en verwachtingen van de kandidaat aan uw wensen. Checken en screenen van cv’s en referenties hoort hierbij en een motivatietest en waarnodig een assessment.

  • Alleen het resultaat telt: u en de kandidaat gaan in zee met de intentie tot een lange relatie. Ik volg een geplaatste kandidaat en houd contact tot na de inwerkperiode, 3~6 maanden. Bent u niet tevreden dan zoeken we opnieuw. No cure, no pay.
  • Interim personeelsbehoefte? Is vaste aanstelling momenteel niet de optimale keuze?

Ook hiervoor is en uitgebreid netwerk beschikbaar

Bottom line: Het draait om de mens achter het cv

Doorgaans bouw ik aan een langdurige samenwerking met opdrachtgevers. Hierdoor zijn behoeften tot in detail eerder bekend . Kan snel gereageerd worden en zijn de beste oplossingen eerder gerealiseerd.. Elke opdracht ga ik dan ook dedicated tegemoet om het beste resultaat te bereiken.

Cees Dekker
Cees@industriales.nl
www.Industriales.nl
0031 6-55360518
0031 33-8871052